Рибарската хижа

Услуги

Ние превръщаме Вашата почивка в незабравимо изживяване!

За Родопите - Родопите са планина в Република България и Гърция част на Рила.
rodopsРодопският масив е най-широката планина в България и обхваща около една седма част от българската територия

Дължината е около 220-240 км, а ширината - 100 км. Общата разгъната площ на Родопите е 18 000 кв. км и 14 571 кв. км са в БългарияВ миналото планината е наречена Горите на Славей. Много реки и баражи преминават там и също много пещери, като "Ягодинската пещера" и "Дяволско гърло".

За град Девин - Девин е град в Западни Родопи. Има една река, минаваща я пресича. Градът е заобиколен от борови и  смърчови гори на  повече от Век, които са били трудни за  пътуване в  миналото. Градът има древна история. Тази част на  планината има жители от следа почит Dee и в различни  периоди е бил под господството на различни държави  и империи - от царството Одрин през Древна Македония,  Римската, Византийската и латински, империи, първата и втората българска държава. Всички те са допринесли за културното наследство на града. Населението се състои от различни етнически групи - българи, мюсюлмани и др. Наличието на различни религии се дължи на установения толерантност.

Всички те са допринесли за културното наследство на града. Населението се състои от различни етнически групи - българи, мюсюлмани и др. Наличието на различни религии се дължи на установения толерантност.

Екскурзии

  • Рибарската хижа – к.к. Пампорово – Рибарската хижа
  • Рибарската хижа – "Ягодинската пещера" – "Дяволското гърло" -   "Триградското ждрело" – Рибарската хижа
  • Рибарската хижа – гр. Девин – Рибарската хижа
  • Рибарската хижа – с. Широка лъка – Рибарската хижа
  • Рибарската хижа – "Ягодинската пещера" – Рибарската хижа